Je bedrijf in beeld

Je bedrijf in beeld, laat zien waar jíj goed in bent!

Heb je een bedrijf en wil je klanten trekken? Natuurlijk kun je dat doen door te vertellen wat je allemaal doet. Maar hoe leuk is het zijn als je klanten ook kunnen zíen wat je doet? Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Bouw een beeldbank

Een mooie beeldbank van je bedrijf is dé manier om jouw bedrijf in beeld te laten zien. Je hebt dan een verzameling foto’s die tonen waar jouw bedrijf goed in is. Of dat nu een weergave is van een productie-proces, of laat zien welke dienst jij levert, het kan allemaal. Ik ben je hierbij graag van dienst.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik loop een (gedeelte van de) dag mee met jouw bedrijf. Ik fotografeer alles wat er gebeurt, van het kopje koffie in de ochtend, tot de vergadering van de CEO’s of hoe het product van jouw bedrijf van de band rolt, net wat jij wilt en waar jij behoefte aan hebt. Om te bepalen wat voor soort beelden je nodig hebt gaan we eerst in gesprek, zodat ik jou en je bedrijf leer kennen. We kunnen samen bepalen waar behoefte aan is. Zijn het beelden voor je website, of heb je ondersteunende foto’s nodig voor je blogs of nieuwsbrieven? Zijn het algemene beelden of heel specifiek? Hoe beter jij vooraf in kaart hebt gebracht wat je wensen zijn, hoe gemakkelijker het is om daar naar toe te werken als we gaan fotograferen. We maken een plan voor de fotografie en we bespreken wanneer ik de foto’s voor je ga maken. We bespreken hoeveel foto’s je nodig hebt. Zijn dat foto’s van allemaal verschillende situaties, of meerdere van dezelfde situatie?.

Wat je toegestuurd krijgt

Na het fotograferen maak ik een selectie die ik nabewerk. Geen grote photoshop bewerkingen, maar wel zo dat het foto’s zijn die jij gelijk kunt gebruiken. Deze foto’s stuur ik je via een online galerie toe. Zo heb je al snel je eigen beeldbank van jouw bedrijf en kun je die inzetten op de voor jou interessante media.

Investering

Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen als je een ‘Je bedrijf in beeld’ shoot wilt. Heb je maar een paar foto’s nodig, kies dan voor pakket A. Wil je alle vrijheid om te kunnen kiezen, en wil je “alles” wat er in jouw bedrijf te doen is laten zien, dan kun je ook kiezen voor pakket C. Je krijgt dan maar liefst 50 beelden die laten zien waar jouw bedrijf voor staat.
Heb je meer foto’s nodig, of specifieke wensen, stuur me even een berichtje, ik maak dan een offerte op maat voor je.

PAKKET A –
Een klein begin
– 2,5 uur fotografie
– Minimaal 15 beelden
– Eigen beeldkeuze middels een online galerij
– Vanaf € 320 ex btw

PAKKET B –
Genoeg om uit te kiezen
– 4 uur fotografie
– Minimaal 25 beelden
– Eigen beeldkeuze middels een online galerij
– Vanaf € 465 ex btw

Pakket C –
Je kunt voorlopig vooruit
– 8 uur fotografie
– Minimaal 50 beelden
– Eigen beeldkeuze middels een online galerij
– Vanaf € 899 ex btw

OPTIONEEL

Een leuke toevoeging is een bedrijfspresentatie in de vorm van een kort filmpje van de geschoten beelden. Afhankelijk van waar je het filmpje voor wilt gebruiken kan er meer of minder tekst in gebruikt worden, en kunnen we kiezen voor het beste aantal foto’s.
– Vanaf € 195 ex btw

Bedrijfspresentatie van Blue Touch Energy voor op een groot tv scherm

© 2021 Beeldschrift