Ansichtkaarten

Ansichtkaarten uit de tijd? Zeker niet, juist in deze tijd waarin persoonlijk contact zo belangrijk is maar ook zo gemist wordt, is het sturen van een kaartje een geweldige manier om toch met anderen in contact te komen.

Een kaartje, kleine moeite, groot plezier!

Want hoe leuk is het immers om verrast te worden met een kaartje in je brievenbus omdat je jarig bent, het goed gedaan hebt, even opgefleurd moet worden of zomaar, omdat er aan je gedacht wordt.

Niet voor niets luidde de bekende slogan van PTT Post “Een kaartje, kleine moeite, groot plezier!”

Waar te koop?

Ze zijn de te koop in een paar winkels in Nieuwkoop, maar ook via deze website! Voor de prijs hoef je het niet te laten, de kaarten worden per setje van 5 verkocht en kosten €1,50 per stuk. Een setje kost dus €7,50. Koop je 3 setjes of meer, dan verstuur ik ze zelfs gratis naar je huisadres! (t/m 2 setjes betaal je €2,75 verzendkosten). Je mag zelf je setje van 5 kaarten samenstellen! Zo is er altijd een setje dat bij jou past.

Exclusiviteit

Als je mijn kaarten koopt, dan weet je zeker dat je iets unieks in handen hebt. Ze zijn met zorg ontworpen, en hebben een uniek en exclusief ontwerp. De oplage is beperkt, waardoor de ontvanger verrast wordt door de kaart. Door deze exclusiviteit geldt natuurlijk ook op = op!

“Niet te geloven wat een kaartje van jou teweeg heeft gebracht. Ik kreeg de uitnodiging om als gast in een podcast te komen spreken en of ik een online training wil geven. En dat allemaal omdat ik een kaartje had gestuurd: ‘Je bent een topper!’ ”
Daphne Lie, D-ly Boekhoudacademie

Kaarten voor jouw bedrijf

Ook voor bedrijven

Een ansichtkaart kun je niet alleen sturen naar een vriend of vriendin, maar past ook enorm goed in een bedrijfsproces. Hierbij kun je denken aan een kaartje bij een bestelling, of een kaartje als dank voor een opdracht.
Met al dit soort kaarten kan ik je helpen. Ik ontwerp kaarten en laat ze kwalitatief goed drukken. Zo heb je een kaart die bij jou en bij jouw bedrijf past, die in een oplage gedrukt wordt die jij nodig hebt.

Kaarten voor het goede doel

Kaarten voor het goede doel

Weet je dat ik ook ansichtkaarten ontworpen heb voor het goede doel? Zo kun je niet alleen iemand blij maken met een kaartje van jou in de bus, maar maak je ook een kind in Oeganda blij. Want van de opbrengst van deze kaarten, die als setje van 5 kaarten voor €10 verkocht worden, gaat €1 per kaartje naar het goede doel “Operatatie operations“.

© 2020 Beeldschrift